De koffiebar van Mengelmoes laat je tot rust komen en genieten van (h)eerlijke koffie en verse thee. Mengelmoes schenkt koffie van Koffiebranderij Fascino Weert, lees hun hele verhaal hieronder! Met onze prachtige espressomachine en barista training is koffiezetten bij Mengelmoes een ambacht, dat proef je! De losse thee van Hof van Schoor Nederweert, die met aandacht wordt geserveerd, prikkelt al je zintuigen. Ook los te koop; hoe leuk is het om dit cadeau te doen?

Genieten van koffie en thee doe je natuurlijk met wat lekkers er bij. Proef onze (h)eerlijke zoetigheden voor de lekkerbekjes onder ons! En voor de kleintjes zijn er vers gebakken wafels die ze zelf mogen versieren!

Op zaterdag serveren wij een uitgebreide lunch, zie onze menukaart!

Menu


Jouw dag begint pas goed met onze koffie!

Koffie is de motor van de Nederlandse ochtendmens. Wereldwijd zijn we nog altijd de trotse marktleider met een gemiddelde van 2,5 kopje per persoon per dag! Fascino brandt in Weert de lekkerste blends. Wij brengen u met trots de intense Mengelmoes-blend!

Koffiebranderij Fascino is een dynamische, ambachtelijke koffiebranderij opgericht in 2006. Zij zijn gevestigd in Weert waar zij met veel liefde en plezier met een team van toegewijde mensen werken aan het inkopen, branden en verpakken van de lekkerste verse koffie.

Als ambachtelijke koffiebranderij hechten zij zeer veel waarde aan verantwoorde, duurzame aanbouw in de koffieproducerende landen. Dit is dan ook de reden dat zij doorlopend op zoek zijn naar de allerbeste koffiebonen die met aandacht en passie verbouwd zijn onder de best mogelijke omstandigheden voor zowel mens als milieu.

0 Gem. temperatuur voor het zetten van espresso
0 Aantal kopjes koffie gedronken per persoon per jaar
0 Aantal ton koffie per week verbruikt in Nederland

De beste koffie

De lekkerste thee